Svensby Lyngen

Usvainen Revontultentie johdatti meidät Kilpparin kautta Skibotniin, jossa valkoiset vuoret nousivat merestä kohti taivaita. Niinhän ne aina. Alkuiltapäivän kaamos ei ollut lainkaan pimeä. Päätin hurauttaa kohti pohjoista ja Olderdalenin lautalla yli Lyngeniin. 154 NOK. Vähän pidempi matka, mutta jos olisin ajanut vuonon ympäri etelän kautta olisi joutunut odottelemaan tunnelityömaalla.

Kuvasin timelapsea Muoniosta Olderdaleniin eli tylsää videota on odotettavissa kunhan ehdin sen muokata.

Viiden aikaan saavuimme Svensbyhyn ja aloimme asettua taloksi. Tai matkailuautoksi. Avoimet näkymät länteenvuonoa kohti. Ihan ok. Huomenna alkaa työmaahan tutustuminen.

Misty Northern Lights road led us through Kilpisjärvi to Skibotn. White mountains rose from open sea towards skies. Like always. Polar night has just startedbut it is not dark at all in the early afternoon. Headed north to Olderdalen and toka ferry over the cjord to Lyngseidet. 154NOK. Bit longer way but on the other way there isa tunnel repair going on and there can be long waiting times.

I took timelapse video from Muonio to Olderdalen. Someboring footage to come when I have some time to edit it.

5PM we arrived to Svensby and started settling down. Open views to the fjord. Quite ok. Tomorrow starts training for the job.