Koiralenkki Dogwalk

Tästä metkuiluautolta on matkaa rantaan sellaiset 100 m, niin se on luonteva paikka käydä Mossen kanssa pikkulenkit. Laskuveden aikaan lääniä on enempi ja nousuveden aikaan vähempi. Lumessa kahlaaminen ja aaltojen loiske rantaan eivät ole kuuluneet omiin perusäänimaailmoihin. Vielä.

Saukkokin ilmeisesti liikkuu samoilla paikoilla ja sen jälkiä Mossen on monesti ihmetellyt. Kuin myös noita aaltoja. Mutta hieno paikka ja varmasti vielä törmätään johonkin jännittävään talven aikana. Valaisiin ehkä?

From our campervan is about 100 m to the beach. So thats a convinient place to do the basic walks. During lowtide there is a bit more area to walk around and during hightide a bit less. Walking in the snow and the sound of waves hitting the beach hasn’t been my everyday sounds. Yet.

There seems to be an otter going around, too. That is exciting to Mosse. Like the wavesounds. Nice place and I’m sure that we’ll see something special there during this winter. Whales?

Vastaa