Service

Koska asiakkaat eivät vyöryvaaran vuoksi tänään päässeet paikalle, jäi aikaa tehdä lumitöitä ja käydä ajamassa reitti pari kertaa läpi. Jos se vaikka vähän tiivistyisi, sillä huomiseksi on luvattu kaatosadetta.

Tuossa ylempänä on muutama yksityisten omistama mökki ja yhdessä on viikon asumassa kaksi brassiparia, jotka tapasin tänääm reitillä. Asuvat Lontoossa eli eivät ihan hillitöntä matkaa ole tehneet. Saatamme joku päivä lähteä kelkkailemaankin.

Keli on tänään ollut oikein mukava. Nollan tienoilla eikä paljoa tuulta. Hyvä olisi ollut asiakkaita safarittaa.

Because the clients couldn’t arrive today we had a chance to move some snow. I also drove the route around twice to make it a bit more water resistant. Maybe. Tomorrow the skies might pour some water.

There are some private cabins up the hill and there’s visiting four brazilians. Met them today up on the route. Living in London. We might go snowmobiling some day.

Weather today has been quite nice. Close to zero and calm. Would have been a good day to run a safari.

Vastaa