Hymyillään / Let’s smile

Lunta on tullut parikymmentä senttiä vuorokaudessa ja kävimme avaamassa reittiä huomisia asiakkaita varten. Itselläni ensimmäinen kerta kelkalla Lyngenissä. Mukava ja rauhallinen vuorten ja meren ympäröimä reitti.

Samaa reittiä kulkevat myös hiihtäjät ja muutama sattui tulemaan vastaankin. Levillä ei olla totuttu kelkkailijoihin ja hiihtäjiin samoilla reiteillä. Saatikka että tervehdittäisiin ja vieläpä hymyiltäisiin! Ihme hommaa. Ehkä siihen tottuu…

We have got about 20 cm of new snow in Lyngen and went to open the routes for tomorrows customers. First time snowmobiling in Lyngen for me. Nice and peaceful route surrounded by sea and mountains.

Skiers are using the same routes and we met a few. At Levi you don’t see skiers and snowmobilers on same routes. And here they are greeting each others. And smiling! Good heavens. Maybe I’ll get used to it…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *