Verot Taxes

Kun tehdään töitä, tai ainakin jos saadaan palkkaa, maksetaan myös veroja. Tietenkin. Myös Norjassa. Eli pitää hankkia verokortti. Jos hakee verokorttia ensimmäistä kertaa, niin paikalle on mentävä naamansa kera ja mukana sellainen läpyskä, jossa on vastaava naama ja muut viralliset tiedot, eli ID-kortti. Sitten kun käynnin jälkeen saa norjalaisen ID:n, niin ei verotoimistoon tarvitse enää viedä naamaansa eikä siitä otettuja kuvia. Kaikille varmaan mukavampaa. Varasin ajan viikon päähän ja vartin sessiolla homma pitäisi olla hoidettu. Samalla pääsen nauttimaan Tromsön suurkaupunkitunnelmasta, joka tekee hyvää täällä Svensbyn suojissa oleilun jälkeen. Aion syödä sushia. Wuhuu!

When one works, or gets salary, taxes has to be paid, too. Naturally. Also in Norway. So you need to get a tax deduction card. If you are applying it for the first time, you need to go to the tax office with your face and a document that has that same face and some official information. Like an ID-card or a passport. After that visit you will receive a norwegian ID, and you don’t have to take neither your face nor pictures of that to the office anymore. Which is quite convinient for all parties. I booked my session to monday 16th and it should take a quarter. I also get the opportunity to enjoy the Tromsö city feeling. After a couple of weeks in Lyngen silence it is going to feel nice. I’m going to have some sushi! Wuhuu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *